ПЛЕЈ-ОФ РУКОМЕТНЕ СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ: Војводина  дочекује Динамо

Сезона у рукометној Суперлиги Србије приближила се крају. Након узбудљивог лигашког дела време је за полуфиналне окршаје у плеј-офу.
1
Фото: Борис Ројевић прижељкује победе, фото: СРЛ

Први дуел одигран је синоћ у ком су снаге одмерили Металопластика и Партизан у Шапцу, а други полуфинални окршај игра се данас од 17 сати када ће се у СЦ Слана бара састати актулени шампион Војводина и Динамо из Панчева. Плеј-оф се игра на две добијене утакмице.

Новосађани су недавно поражени од Партизана у финалу Купа Србије, те су сада одлучни да добром игром у плеј-офу домаће лиге докажу да су и даље без премца, и освоје трећи трофеј у сезони.

Стратег црвено-белих Борис Ројевић рекао је да се нада победама против Динама.

- Очекује нас тешка серија и важно је да смо свесни тога и да не мислимо како ћемо лако савладати Панчевце. Ми смо благо уздрмани након неуспеха у Купу Србије док су они у успону форме. Рекао сам момцима да не брину након пораза од Партизана., Једноставно, то је спорт. Заборавили смо на црно-беле, вредно смо радили и сада смо спремни да елиминишемо Динамо и пласирамо се у финале  - рекао је Ројевић и додао да би екипа желела да финални окршај буде са Партизаном.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести