ЈУНИОРЕ СРБИЈЕ ОЧЕКУЈЕ РУКОМЕТНИ ДВОМЕЧ СА ХРВАТСКОМ: Спектакл у Врању

Мушка јуниорска рукометна селекција Србије у оквиру мајске ЕХФ недеље националних тимова одиграће двомеч са Хрватском. Домаћин оба сусрета биће Врање. Први меч игра се 10. маја од 18 сати. Селектор српских јуниора Ђорђе Теодоровић истакао је да очекује два сјајна меча и да се нада пуним трибинама.
РСС
Фото: РСС

– Ово ће бити одлична прилика да видимо где смо у овом тренутку у односу на квалитетну екипу попут Хрватске. Они су на последњем Светском првенству освојили бронзу и сигурно да на предстојећем Европском првенству конкуришу за медаљу. Надам се да ће наше јуниоре подржати велики број истинских љубитеља рукомета. Утакмици на значају даје и то да ће обе екипе наступити у најјачем саставу – поручио је Теодоровић.

Шампионат Европе игра се у Словенији од 10. до 21. јула. Србија се налази у групи Б са Грчком, Немачком и Португалијом.

В. Г.


Списак

Голмани: Марко Драшко, Никола Зорић, Алекса Богуновић, лева крила: Филип Миловановић, Александар Праштало, Михајло Денковић, десна крила: Милија Поповић, Александар Антић, пивоти: Игор Миловановић, Младенко Драшко, Марко Вујовић, леви бек: Војин Чабрило, Симо Шијан, Аљоша Дамјановић, средњи бекови: Вукашин Антонијевић, Лео Фејеш, десни бекови: Урош Митровић, Брана Митровић, Вук Новаковић и Алекса Буквић.


 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести