ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ: Железничар и Црвена звезда за трофеј

Финални дуел Купа Србије за рукометашице одиграће се сутра у 18 сати, а снаге ће одмерити Железничар из Инђије и београдска Црвена звезда. Меч се игра у Спортском центру у Инђији.
СРЛ: Дуња Табак
Фото: СРЛ

Сремице су до финала стигле победом против Младости из Нове Пазове са 28:23.  док је Црвена звезда имала тежи задатак против актуелног шампиона државе, али и освајача Купа, Јагодине, али су изабранице Саше Бошковића одиграле  сјајан меч и славиле са 18:17.

Најбоља играчица Железничара Дуња Табак рекла је да очекује одличан меч и пуне трибине.

– Веома смо срећне што смо у финалу и што имамо шансу да освојимо нови трофеј. Црвена зевзда има невероватну екипу и управо су тријумфом над Јагодином показале да су озбиљне у намери да освоје све домаће трофеје. Ми с друге стране знамо да ће бити напето од првог до последњег минута, али смо спремне за то и сигурна да сам да ћемо уз пордшку са трибина освојити Куп Србије – јасна је Табак.

Доскорашња ведета Војводине, сада играчица Црвене звезде Милица Аћимовић рекла је да је екипа одлично искористила паузу у првенству због ЕХФ недеље националних тимова и да је спремна за окршај са Сремицама.

–Знамо колико је Железничар опасан тим и свесне смо да нас са њима очекује велика борба у наставку првенства. Имале смо времена да се припремимо за утакмицу, одлично смо радиле и сада је тренутак да то потврдимо добром игром и освајањем трофеја. Желимо да будемо најбоље у држави, а то ћемо постићи добрим играма против осталих конкурената за највиши пласман Сигурна сам да, ако одиграмо како знамо можемо да славимо и освојимо Куп Србије – поручила је Аћимовић. 

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести