ЗА­ВР­ШЕН ТРЕ­ЋИ МЕ­ЂУ­НА­РОД­НИ ТУР­НИР У ХО­КЕ­ЈУ “ВО­ША ОПЕН”

За­вр­шен је Тре­ћи ме­ђу­на­род­ни тур­нир у хо­ке­ју Во­ша опен, за уз­раст до де­вет и до 11 го­ди­на, ко­ји је тра­јао од пет­ка, па до вечерас у ле­де­ној дво­ра­ни Спен­са.
Ф. Бакић
Фото: Ф. Бакић

На ње­му је уче­ство­ва­ло неколико зе­ма­ља из ре­ги­о­на – из Ср­би­је, Бо­сне и Хер­це­го­ви­не, Хр­ват­ске, Сло­ве­ни­је, Сло­вач­ке, Ма­ђар­ске и Бу­гар­ске, што је овај тур­нир учи­ни­ло јед­ним од нај­ве­ћих у по­след­њих не­ко­ли­ко го­ди­на. Тре­нер у Хо­ке­ја­шком клу­бу Вој­во­ди­на Вла­дан Дро­здик био је за­до­во­љан ор­га­ни­за­ци­јом, ко­ја ни­је би­ла ни­ма­ло ла­ка, с об­зи­ром на од­зив.

– По­де­ље­не су ме­да­ље нај­бо­љи­ма и све је про­шло у нај­бо­љем ре­ду. Тур­нир су обе­ле­жи­ле раз­ме­не емо­ци­ја са свих стра­на, а мно­го је бит­но и што ни­је би­ло ни­ка­квих по­вре­да. Го­сти, ко­јих је за­и­ста би­ло са свих стра­на, за­до­вољ­ни су ор­га­ни­за­ци­јом. Ни­је би­ло гу­жви. Они ти­мо­ви ко­ји већ тра­ди­ци­о­нал­но до­ла­зе та­ко­ђе су по­хва­ли­ли ор­га­ни­за­ци­ју. На­ма је дра­го, јер та­ко на­пре­ду­је­мо као клуб и по­тру­ди­ће­мо се да на­ред­не го­ди­не уго­ђај бу­де исти – на­вео је Дро­здик.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести