(ВИДЕО) НАОРУЖАНИ НАВИЈАЧИ УПАЛИ У КУЋУ ВОЂЕ РИВАЛА У ПОЛА НОЋИ! Претукли га и отели 50 застава! Европа бруји о сукобу у комшилуку (ВИДЕО)

Навијачки рат у Мостару добио је потпуно нову димензију након што су присталице Зрињског (Ултраси) објавили видео са око 50 застава присталица Вележа ("Ред Армy").
1
Фото: screenshot / Facebook

Све је почело пре месец дана након утакмице Зрињског и Звијезде 09. Навијачи Вележа су сачекали једног, или неколико навијача Зрињског, наводно прерушени у молере и том приликом отето је девет транспарената.

Ултраси су одлучили да се освете и то на бруталан начин, који дефинитивно не прилази ни близу навијачких кодекса и неписаних правила.

Они су објавили видео са 50 застава навијача Вележа уз поруку "Поздрав молери".

Јасно је да је ово потпуна катастрофа за "Ред Армy", губитак вероватно свих важних застава могао би да буде крај навијачке групе, али убрзо су навијачи Вележа објавили видео на којем је наводно приказано како је дошло до одузимања застава.

"Чега се навијачи стиде, људи од пута се поносе", поручили су они уз снимак на којем се види како петорица наоружаних особа у 3.20 часова после поноћи улази у кућу и из ње износи неколико торби у којима се вероватно налазе заставе.

На познатим европским навијачким страницама на друштвеним мрежама може да се прочита да је у питању кућа у којој је један од вођа био задужен за чување застава. Према одређеним информацијама, он је претучен пре него што су заставе изнете из куће, а на крају снимка види се како он излази са оружјем у руци, након што су пет присталица супарничке групе увелико отишли.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести