ПОСЛЕ СРПКИЊЕ МОРАЈУ ДВЕ Чувени британски БОКСЕР Дејвид Хеј више НИЈЕ У ВЕЗИ с Михаелом Јовановић! Јавно тражи НОВУ ДЕВОЈКУ ЗА ТРОЈКУ (ФОТО, ВИДЕО)

Чувани британски боскер Дејвид Хеј, бивши шампион света у тешкој категорији, поново је шокирао јавност својим приватним животом, те индиректно потврдио да је његова полигамијска веза са Српкињом Михаелом Јовановић завршена!
d
Фото: Printscreen/Instagram/ davidhaye

Није се Хеј одрекао живота са две девојке, што потврдђује и његов најновији оглас у ком тражи још једну лепотицу - уз дугогодишњу пратљу Сиан Озборн с којом је у вези од 2020. године.

За оне неупућене, Хеј је познат по томе што уз себе има најмање две девојке. Чак се у једном тренутку шушкало и да је у вези са три, док је пажњу наше јавности највише привукао када је обелодањено да је поменута Михаела члан "његовог тима."

- Ја сам себична ку***, никад ништа није довољно добро, увек желим више, ретко сам задовољан. Имам много дубоко укорењених сложених демона, изједају ме изнутра, менифестирајући се у одвратно шокантним делима. Волим позитивну енергију, здравље и добробит, путовања на прекрасне локације, гледање излазака и залазака сунца и повезивање са девојкама истог мишљења.

 

А када је у питању Михаела, "Дејли Мејл" је скоро писао о њој. Њени родитељи су током рата деведесетих у Југославији избегли у Беч. Њени корени су из села Дубока код Јагодине, одакле јој је бака.

 

Михаела није имала лако детињство, јер је њу и сестру одгајала самохрана мајка у Бечу, а на снимцима на друштвеним мрежама из 2020. године може се видети да је била у скромном стану.

- Прошла сам кроз много лоших ствари у животу које не можете ни да замислите, али сада сам достигла тачку у свом животу за који могу да кажем: "најбољи живот икада".

 

Она се иначе школовала за кувара, али је одлучила да промени "каријеру" 20215. године, када је покренула тверк фитнес радионицу у Бечу. Радила је као инструкторка тверковања и промовисала је своје часове на друштвеним мрежама. Такође је на Мајорци радила и као егзотична плесачица на журкама.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести