НОВИ УСПЕСИ КАРАТИСТА ХАЈДУКА ИЗ КУЛЕ: Без премца у Војводини

Стопама својих старијих другова, који су на више претходних такмичења, како на домаћој, тако и на међународној сцени, демонстрирали неспорни квалитет, кренули су и најмлађи чланови Карате клуба Хајдук из Куле. 
1
Фото: Млађе категорије Карате клуба „Хајдук“ са тренерима, фото: Приватна архива

На Првенству Војводине за полетарце, пионире и наде, које је одржано у Инђији, намлађи чланови овог клуба остварили су сјајан резултат – двадесет појединаца и четири екипе освојили су укупно 23 медаље, од којих су осам златних, девет сребрних и шест бронзаних, па су понели епитет најуспешнијег клуба у дисциплини борби. 

Златне медаље у појединачној конкуренцији освојили су: пионири Марко Ђисалов, Вељко Савић, Милан Исаков, Михаило Живкуцин, пионирке Уна Пердух, Милица Кукољ и Зарја Ковач и нада Лука Жугић.

Сребрне медаље припале су: пиониркама Искри Богдановић, Маши Драгаш и Катарини Новаков и надама Вањи Јарићу, Миљану Мрдаку и Сергеју Барану, у појединачној, а у екипној конкуренцији сребрним одличјем окитили су се пионири, у саставу: Лука Жугић, Вељко Савић, Стефан Баран и Михаило Живкуцин, екипа женских нада: Лара Попин, Вања Јарић и Невена Вујасин и екипа мушких нада: Миљан Мрдак, Војин Милетић, Марко Ђисалов и Сергеј Баран.

Бронзане медаље у богату „хајдучку“ ризницу донели су пионир Стефан Баран, пионирка Милана Милетић, те наде Лара Попин, Милана и Војин Милетић у појединачној, те тим пионирки, у саставу: Милана Милетић, Милица Кукољ, Уна Пердух и Искра Богдановић.

– Уз одличан наступ наших млађих категорија и постизања сјајних резултата, остварен је примарни циљ, а то је пласман свих појединаца и екипа на Првенство Србије, које нас убрзо очекује и које нам представља фокус за овај део сезоне. И овога пута смо наставили лепу традицију наступа с више дебитаната који су у потпуности оправдали очекивања и демонстрирали потенцијал – оценио је тренер каратиста Хајдука Никола Гребер.

Ђ. Бојанић

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести