НА СПЕН­СО­ВОЈ КУ­ГЛА­НИ ФИ­НА­ЛЕ БАЧ­КА ОПЕ­НА Ко­ва­чић и Кор­ма­њош бра­не ти­ту­ле

Пра­знич­ну спорт­ску по­ну­ду у Но­вом Са­ду обо­га­ти­ће и Ку­гла­шки клуб Бач­ка сутрашњим по­сле­по­днев­ним спек­та­клом у ку­гла­ни СПЦ Вој­во­ди­на. Реч је о фи­нал­ном так­ми­че­њу 7. по ре­ду ме­ђу­на­род­ног так­ми­че­ња Бач­ка опен 2024. на ко­ме ће, по­ред срп­ских так­ми­ча­ра и так­ми­чар­ки, уче­сво­ва­ли и ку­гла­ши из Хр­ват­ске, Ма­ке­до­ни­је, Не­мач­ке, Ма­ђар­ске и Бо­сне и Хер­це­го­ви­не.
kuglanje pexel skitterphoto
Фото: kuglanje pexel skitterphoto

Еки­пу не­мач­ког клуп­ског шам­пи­о­на Зербст Ро­твајл пред­во­ди срп­ски ре­пре­зен­та­ти­вац, бив­ши омла­дин­ски пр­вак све­та Игор Ко­ва­чић, ко­ји бра­ни ти­ту­лу на Бач­ка опе­ну. У жен­ској кон­ку­рен­ци­ји ти­ту­лу ће бра­ни­ти др­жав­на ре­пре­зен­та­тив­ка из но­во­сад­ске Али­мен­те Ди­ја­на Кор­ма­њош, а у кон­ку­рен­ци­ји ре­кре­а­ти­ва­ца члан пе­тро­ва­ра­дин­склог Зи­па Зо­ран Бо­жа­нић.

Фи­нал­но так­ми­че­ње ре­кре­а­ти­ва­ца по­че­ће сутра у 16 ча­со­ва, да­ме ће на ста­зе иза­ћи у 17, док је елит­но над­ме­та­ње у му­шкој кон­ку­рен­ци­ји за­ка­за­но за 18 ча­со­ва.

Л. Б-з

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести