ДЕРБИ ЗАЧЕЉА ВОЈВОЂАНСКОГ ФУТСАЛА СУТРА (18) КРАЈ ТИСЕ: Бечејци умерени оптимисти

Футсалери Бечеја 2003 из кола у коло играју дербије, али не као минуле сезоне у елити, већ на зачељу Војвођанске лиге. Пошто су готово сви играчи напустили клуб, сада играју с неискусним јуношама у саставу, па не чуди то што су „фењерџије“ у војвођанском футсал каравану. Утакмица против суботичког Фул фила игра се сутра од 18 сати, под кровом „храма спортова“ крај Тисе.
В. Јанков
Фото: В. Јанков

Футсалери Бечеја 2003 из кола у коло играју дербије, али не као минуле сезоне у елити, већ на зачељу Војвођанске лиге. Пошто су готово сви играчи напустили клуб, сада играју с неискусним јуношама у саставу, па не чуди то што су „фењерџије“ у војвођанском футсал каравану.

- Исувише смо млада екипа, без икаквог искуства и то је разлог због којег смо на самом дну табеле. Ко зна, можда нам крене против Суботичана, па би онда њима препустили последње место - умерени је оптимиста капитен Бечејаца и једини преостали из састава који је наступао у елити, голман Сава Васадки.

Не заносе се Бечејци да ће имати већу подршку с трибина, већ ће морати да се уздају, како наш народ каже, „у се и у своје кљусе“.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести