ВОЈВОЂАНСКИ ДЕРБИ ЗА КРАЈ ОДБОЈКАШКЕ СУПЕРЛИГЕ У 2023: Новосађани у Старој Пазови

Последњу првенствену утакмицу ове године одбојкаши Војводине одиграће у суботу у 19 часова, у Старој Пазови, где у 12. колу Суперлиге гостују Јединству.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Војвођанским дербијем два тима су и почела сезону у домаћем шампионату, а тада су Новосађани били бољи резултатом 3:0. Била је то прва победа подмлађеног састава тренера Марка Наранчића у првенству, а уследило је још шест, поред којих су уписана и три пораза.

С друге стране, Јединство је на дну табеле и у серији од три изгубљене утакмице. Старопазовчани су успели само два пута да тријумфују, тако да су на скору 2-9.

– После пораза од Радничког у Крагујевцу у среду, нисмо имали превише времена да жалимо, јер смо се одмах окренули сусрету са Јединством. Приступићемо озбиљно утакмици, која ће нам бити и припрема за најважнију утакмицу ове полусезоне, реванш полуфинала Купа Србије, у ком, у среду, дочекујемо Партизан. Имамо добар резултат из првог сусрета када смо тријумфовали 3:2, тако да желимо да искористимо домаћи терен и као што смо и почели сезону, победом над Партизаном у Суперкупу, тако и да завршимо ову годину – рекао је млади коректор Војводине Лука Станковић.

К. Бугарски

 
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести