( ВИДЕО) ЈОКИЋ РАДИО БУКВАЛНО ШТА ЈЕ ХТЕО, ЛЕБРОН И ЕКИПА НИСУ ЗНАЛИ ШТА ИХ ЈЕ СНАШЛО: Погледајте како је размонтирао Лејкерсе

Још једну партију за кошаркашке уџбенике приказао је непоновљиви српски кошаркаш Никола Јокић.
nikola jokic YT printscreen
Фото: Youtube printscreen/ESPN kanal

Српски кошракаш Никола Јокић одиграо је маестралан меч и са 32 поена, 12 скокова и седам асистенција био најзаслужнији за важан тријумф Денвера над Лејкерсима на старту плеј-оф серије (114:103).

Јокић је био нерешива енигма за Гобера и дружину. Поигравао се са ривалима на терену, радио буквално шта је хтео. Доминирао је у рекету, погађао из свих позиција, делио спектакуларне асистенције и нестварним потезима доводио до лудила своје чуваре.

Никола Јокић рекао је после победе да је одбрана његове екипе била сјајна у другом полувремену и да је то начин како морају да играју у плеј-офу.

"Лејкерси су боље отворили меч, имали су предност у првој четвртини, имали смо минус три на полувремену. Знали смо да морамо нешто да променимо. Наша одбрана у другом полувремену је била сјајна и мислим да морамо тако играмо, ако желимо да направимо нешто", рекао је Јокић после утакмице.

Уследило је новинарско питање о енергији коју Јокић поседује.

"Само се трудим да читам игру, не форсирам. Трудим се да нађем отвореног саиграча", закључио је Јокић.

Други меч серије, која се игра на четири победе, на програму је у ноћи између понедељка и уторка, такође у Денверу.

Посебну пажњу привукла су његова атрактивна закуцавања.

И то није све, имао је и неколико изузетно атрактивних закуцавања, од којих се једно, преко Леброна Џејмса, посебно истакло.

Уживајте у најбољим потезима Јокића на овом мечу:

Курир спорт/ Дневник

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести