ПРЕД ГОСТОВАЊЕ У НИКШИЋУ Вошу чека врућ терен

Први од три велика корака ка АБА лиги почиње од Никшића, где ће кошаркаши Војводине сутра од 18 часова одмерити снаге са Сутјеском у првом мечу четвртфиналне серије АБА 2 лиге.
АБА лига (Драгана Стјепановић)
Фото: АБА лига (Драгана Стјепановић)

Новосађани ће настојати да на захтевном гостовању дођу до предности пред дуел пред својим навијачима, који је на програму седам дана касније.

Тренер црвено-белих Милош Исаков-Ковачевић навео је да неће бити лако у Црној Гори.

– Позиције на табели у уводном делу лиге се сада бришу и немају никакав значај. Очекује нас утакмица пред пуним трибинама, на врућем терену, против веома квалитетног ривала. На нама је да пробамо да држимо квалитетан ниво игре у што већем броју минута и сваки пад супарника и празан ход препознамо и адекватно казнимо у првом дуелу – истакао је млади стручњак.

Капитен Марко Љубичић није одступао од мишљења свог тренера.

– Очекује нас сигурно један тежак меч, где пре свега треба да покажемо ствари које су нас красиле током целе сезоне, а то су одбрана и фокус на нас и на оно што најбоље радимо.Знамо какав је то тим и знамо каква нас атмосфера очекује у Никшићу. Лично се радујем тој утакмици и свакој наредној у оквиру АБА 2 лиге јер знамо шта доноси крајњи резултат овог такмичења – поручио је Љубичић.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести