ПОСЛЕ ПОБЕДЕ ВОШЕ И ПЛАСМАНА У ПОЛУФИНАЛЕ АБА 2 ЛИГЕ Доминација у обе утакмице

Доминантна игра у већем делу оба дуела и пролаз у полуфинале АБА 2 лиге, који се ниједног момента није доводио у питање. Кошаркаши Војводине су после 89:84 у Никшићу и у Новом Саду, овај пут са 81:70, савладали Сутјеску и тако као бољи из четвртфиналног двомеча дошли до места међу четири најквалитетнија у такмичењу.
Ф. Бакић
Фото: Ф. Бакић

Тренер Војводине Милош Исаков-Ковачевић био је задовољан партијом своје екипе, која ће за место у финалу да се бори против Подгорице. Црногорски састав изненадио је Златибор и тако спречио српски дерби.

– Одиграли смо одлично прво полувреме, пре свега дефанзивно и онда смо из тога могли да кроз одређено трчање, након неких пет, шест минута већ видимо да смо ми ти који доминирамо у темпу и да будемо ми ти који су отишли на осетнију разлику. У другом полувремену смо имали одређени пад, то нам се није обило о главу овај пут, али гледаћемо да те осцилације у игри смањимо колико год је могуће. Сала је била пуна и хвала нашим навијачима што су дошли. Нови Сад се зажелео добре кошарке и могао је да види две одличне екипе посебно у првом полувремену, што се тиче Војводине. У полуфиналу очекујемо екипу која је у најбољој форми у АБА 2 лиги, Подгорицу, која изгледа феноменално – поручио је млади стратег.

У другом полуфиналу, састају се Спартак и МЗТ.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести