КАКАВ ПРЕОКРЕТ! Денвер од очаја до сјаја ЈОКИЋ ПОКАЗАО ЛЕБРОНУ КО ЈЕ ГАЗДА, ПОГЛЕДАЈТЕ КОШ ЗА ШОК (ВИДЕО)

Управо је завршена права утакмица за инфаркт. Забележена је сјајна партија Николе Јокића, уз кош Џамала Мареја у звуку сирене!
1
Фото: X/printscreen

Овом победом Денвер води против Лејкерса са 2-0. Иако је губио са 20 поена разлике, славио је са 101:99. Катастрофалан је био Џамал Мареј у првом полувремену, до двоцифреног учинка је дошао тек у 4. деоници, а онда је показао шампионски нерв. Дао је кош за победу у паду, уз звук сирене, а Никола Јокић је забележио још један-трипл дабл, са 27 поена, 20 скокова и 10 асистенција.

Денвер је оправдао улогу фаворита у првом мечу уз доминацију Николе Јокића, иако је највећи део америчке јавности уз Леброна Џејмса, који жели да у ветеранским годинама појача култ своје личности у америчкој кошарци. Био је на прагу велике победе, дао је две важне тројке у завршници, али није имао снаге да порази шампиона.

У првој утакмици, није му тријумф дозволио Јокић партијом од 32 поена, 12 скокова и седам асистенција, а у новом дуелу, Ентони Дејвис је имао најважнију улогу у табору Лејкерса. Јокић је обележио прву деоницу са 10 поена и 10 скокова, није имао запажен учинак у другој, а катастрофално прво полувреме имао је Џамал Мареј.

У трећем периоду, Лејкерси су имали и +20, ипак је Денвер узвратио и донео егал овој утакмици. Никола Јокић ушао је у МВП мод, правовремене тројке убацивао је Портер, а Мареј се на крају кошем уз сирену искупио за слабо прво полувреме. Изазвао је делиријум у хали, меч је завршио са 20 поена, три скока и пет асистенција.

Портер је имао 22 поена, Гордон 14, а Ентони Дејвис имао је бриљантну партију на другој страни са 32 поена и 11 скокова. Џејмс је додао 26 поена, осам сокова и 12 асистенција, Расел 23 поена - бриљирао је у првом полувремену, нестао у другом.

Победник овог дуела састаје се са бољим из дуела Минесота - Финикс (1-0). Бољи из овог укрштања састаје се са победником Оклахома - Пеликанс (1-0) и Клиперс - Далас (1-0).

Са друге стране су парови Бостон - Мајами (1-0) и Кливленд - Орландо (2-0), односно Никс - Филаделфија (2-0) и Милвоки - Индијана (1-0).

Дневник, Блиц

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести