ЈОКИЋ У ЛУДОМ МЕЧУ РАЗБИО ЛЕБРОНА Мареј ПОНОВО ЗАКУЦАО ПОБЕДУ ЗА ДРУГУ РУНДУ ПЛЕЈ-ОФА (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвер Нагетса пласирали су се у другу рунду плеј-офа НБА лиге, пошто су вечерас у својој "Бол Арени" у новој лудој и драматичној завршници кошем Џамала Мареја у последњем нападу успели да славе са 4:1 у серији против Лос Анђелес Лејкерса и да на тај начин пошаљу Леброна Џејмса на превремени одмор - 108:106!
1
Фото: X/printscreen

Баш као што је то био случај у другој утакмици, још једном је резултат био у егалу у последњем минуту. Погодио је оба бацања Леброн Џејмс негде на 28 секунди до краја, а Денвер је одиграо стрпљив напад.

Лопту је у рукама држао до самог краја Џамал Мареј и видело се да ће он завршавати, као када је погодио ону тројку у другом мечу. Овога пута се одлучио за шут са полудистанце, погодио га и послао Денвер на мегдан Минесоти.

Бројке кажу да је Никола Јокић још једном одиграо феноменалан меч, јер је имао 25 поена уз чак 20 скокова и девет асистенција, тако да му је једна недостајала за трипл-дабл. Његове лопте и вечерас су "имале очи".

Јунак меча, Џамал Мареј био је и најефикаснији вечерас са 32 поена уз седам асистенција и три скока, док је Мајкл Портер Џуниор дао 26 поена.

На другој страни, Леброн Џејмс је убацио 30 поена, поделио 11 асистенција и ухватио девет скокова, а Остин Ривс се истакао са 19 поена, док је Ентони Дејвис имао моћан дабл-дабл од 17 поена и 15 ухваћених лопти.

 

Дневник, Телеграф

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести