ДУШКО ВУЈОШЕВИЋ ЕКСКЛУЗИВНО ЗА "ДНЕВНИК" Одсуство Ханге потенцијално пресудно у борби за АБА лигу

Једна ствар је у питању.
Partizan Mozzart Bet (D. Stjepanović)
Фото: Partizan Mozzart Bet (D. Stjepanović)

Прослављени кошаркашки тренер Душко Вујошевић ексклузивно је за "Дневник" истакао шта би могло да буде од великог значаја у предстојећој завршници плеј-офа АБА лиге.

Дугогодишњи стратег "парног ваљка" навео је да поред Партизана и Црвене звезде и остатак четворке која чини полуфиналне парове има шта да каже. Потом је посебно апострофирао један моменат, евенутално одлучујући у борби за трофеј.

- Не сме да се забораве Будућност, ни Мега, која на опште изненађење бележи врхунске резултате, поготово после одласка Николе Топића. Произвели су и ове сезоне неколико веома квалитетних играча и квалитетног тренера. Можда би одсуство Адама Ханге могло да буде пресудно када се сведу рачуни, јер је веома значајан за Црвену звезду - поручио је Вујошевић.

Мађарски репрезентативац доживео је тешку повреду шаке на једном од тренинга недавно и велика је вероватноћа да ће пропустити крај сезоне.

В. М. Петровић

*Комплетан интервју легендарног стручњака за "Дневник" читајте сутра ујутру и сазнајте шта мисли о Новом Саду, успону Војводине и Спартака, младим играчима у Партизану и тренутном идентитету црно-белих. Било је речи и о односу са Жељком Обрадовићем, о томе шта би препоручио Кевину Пантеру да прочита, а део разговора посвећен је и томе шта би променио у дугогодишњој трофејној каријери.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести