ДРАГАН РАДОВИЋ ПРЕД ВОЈВОДИНУ Знамо шта доноси овај дуел

Окршај у којем пада одлука.
Саша Јанковић (Подгорица)
Фото: Саша Јанковић (Подгорица)

Тренер Подгорице Драган Радовић говорио је пред утакмицу против Војводине у другом дуелу полуфинала АБА 2 лиге.

Радовић је са својом екипом успео да надигра Новосађане у уводном сусрету и то са високих 98:80 на свом паркету. На тај начин, црногорски тим је довео себе у добру позицију и нашао се надомак сензације. Сада је потребно да комфорну залиху одбране и на гостујућем терену.

- Свесни смо шта нам доноси утакмица у Новом Саду. Желимо пре свега да поновимо добру игру из Подгорице, када смо заиста деловали добро. Не оптерећујемо се резултатом, иако улазимо у реванш са предношћу која није мала, али свесни смо да је Војводина квалитетна екипа, која ће имати реакцију након првог сусрета. Ипак, нама остаје да играмо своју игру и да из те игре дођемо до резултата који ће нам осигурати пролаз у финале АБА 2 лиге - рекао је Радовић за клупски сајт.

Навео је стратег Подгоричана и да пласман у лигашком делу сезоне и није био превише значајан.

- Показало се да нема правила. Плеј-оф је нешто што одлучује тренутни моменат и све оно што се дешавало током лигашком дела је далеко иза. Против Златибора смо у оба меча деловали добро, надахнути тим резултатима одиграли смо сјајно и против Војводине у првом мечу, тако да смо доста оптимизма и у добром расположењу дошли у Нови Сад, свесни шта нас чека, али исто мотивисани, јер знамо шта доноси овај меч - био је јасан Радовић.

Дуел два тима на програму је од 19 часова на Спенсу. У другом полуфиналу састају се Спартак и МЗТ. Суботичани су у Скопљу били бољи са 78:73 у уводном окршају.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести