ЖАРКО ЛАЗЕТИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Живимо у Србији, знамо шта се прича, ко кога пушта и не пушта

Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је да ће његов тим до краја сезоне играти без калкулација и покушати да понови успех од прошле сезоне.
s
Фото: ФК ТСЦ

Тополчани су у 35. колу савладали Чукарички 2:0, привремено преузео друго место, али су на крају дана поново трећи због победе Партизана над екипом лучанске Младости. ТСЦ ће у преостала два кола наставити да водити битку за друго место, а Лазетић каже да у тој борби његов тим неће калкулисати.

"Показали смо и данас да нема калкулација. Сви ми живимо у Србији и знамо шта се прича и очекује, ко јури које место и ко кога пушта и не пушта. ТСЦ је показао још једном да апсолутно није у томе, као и Чукарички. Играли смо да победимо, а Чукаричком желим да избори Европу до краја. Они, Војводина и Раднички су ту негде, а ми смо успели да се издвојимо на време. Нисмо правили разлику само у дербијима, већ смо играли у континуитету добро и нисмо у позицији да се боримо са њима за Европу", истакао је Жарко Лазетић после утакмице. 

О утакмици са "брђанима" у којој је нејгов тим имао пуну контролу меча већину времена, Лазетић је рекао:

"Одлична утакмица са наше стране, пре утакмице сам рекао играчима да је ово прави дерби. Момци су били сјајни у свим сегментима, показали добар став на терену и добар говор тела. Створили смо много добрих ситуација. Поучени претходним утакмицама покушали смо да будемо агресивнији и тек у надокнади је био њихов први шут и прва чиста шанса. Исконтролисали смо утакмицу и победили. Завршићемо сезону у најбољем могућем стилу".

(Дневник/Б92)

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести