УЖАС НА ДЕРБИЈУ Фудбалер погођен ножем у главу, женски судија стајао поред (Видео)

Шокантне сцене у дуелу градских ривала у Колумбији.
Youtube Printscreen/Finanskolik
Фото: Youtube Printscreen/Finanskolik

Шокантна сцена виђена је на једном од највећих дербија у Јужној Америци, дербију Медељина између Атлетико Насионала и Индепендијентеа, где је један навијач ножем гађао фудбалера Атлетика.

Овај дерби сврстава се у један од највећих у Јужној Америци, али и у свету, а посебно је занимљив и због историјата и уплива нарко картела, али и и највећег нарко-боса свих времена, Пабла Ескобара, који је својевремено из сенке управљао једним од ова два клуба - Атлетико Насионалом.

Да у Колумбији ни на фудбалском терену није безбедно, могли смо да видимо управо у овом мечу, где је виђена шокантна сцена.

У самом финишу меча, који је на крају завршен резултатом 2:2, када се играч Атлетика Пабло Чепелини припремао да изведе корнер, са трибина је ка њему полетео нож, који га је погодио у главу. Он се одмах сагао са болном гримасом на лицу, а поред њега је била и судија, коју је нож само пуком срећом промашио након што се одбио од Чепелинија.

Занимљиво, Чепелини је одлучио да одмах устане и настави меч, као да се ништа није десило, само да би се меч привео крају, иако је имао сво право света да остане на земљи и да тражи да судија прекине утакмицу, што би његовом тиму у овом случају донело три бода.

(Telegraf.rs)

 
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести