ТСЦ У СРЕДУ ИГРА С РАДНИЧКИМ ИЗ КРАГУЈЕВЦА(16): Победа доноси треће место

Фудбалери ТСЦ-а спремно очекују меч у среду у Бачкој Тополи од 16 часова са Радничким из Крагујевца, уверени да ће новом победом дефинитво да учврстетреће место на табели Суперлиге Србије. А о евентуалном другом месту у овом тренутку и не размишљају.
ТСЦ
Фото: ТСЦ

– Чека нас веома добра екипа Радничког која са правом заузима овакву позицију на табели. Рекао бих да уживају у неком контролисаном хаосу из кога извлаче бенефит, контролишу утакмице и долазе до победа. Резултати говоре о њима и очекујем изазован и захтеван меч, значајан и за њих и за нас. Биће ту много дуела, али ми другачије играмо. И они, као и ми, дају много голова, импресивно је то како Раднички презентује игру и колико су храбри и одлучни у ономе што раде – рекао је тренер ТСЦ Жарко Лазетић.

Одбрамбени играч Вукашин Крстић се сагласио да је пред ТСЦ тешка утакмица.

– Победом можемо да обезбедимо треће место. Раднички овог пролећа сјајно игра и директно и на гол више и заслужују све похвале, али ако ми будемо на 100 одсто узећемо нова три бода – казао је Крстић.

Лазетић се осврнуо и на расположивост играча.

– Срећом немамо много проблема због повреда. Ову утакмицу неће играти Станић због картона. Остали, осим Кувељића и Ћалушића који су већ дуже одсутни, су спремни и то нам даје елан пред згуснуте дуеле са Радничким и Чукаричким, нашим директним конкурентима за Европу. Мењаћемо играче, али неопходне је да сви буду на максимуму, концентрисани и одговорни - закључио је Лазетић.

Г. Ковач

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести