ТСЦ ОВЕРИО ТРЕЋЕ МЕСТО У СУПЕРЛИГИ Лазетић: Желимо победу у свакој утакмици

Успео је ТСЦ да победом против Радничког из Крагујевца (4:3) три кола пре краја првенства обезбеди место у такмичењима УЕФА и наредног лета.
1
Фото: Жарко Лазетић, фото: ТСЦ

Међутим, и даље остаје нејасно из ког такмичења ће кренути Тополчани. Уколико тим из Бачке Тополе остане на позицији број три, мораће да чека исход финала Купа Србије, где му више одговара да победи Црвена звезда, јер у том случају има загарантовану групну фазу Лиге конференције. У случају да славе Новосађани, мораће чета Жарка Лазетића да засуче рукаве и крене од другог кола квалификација за Лигу Европе.

Показао је тим из Бачке Тополе ове сезоне да може да се надмеће са свима, да је у стању да два пута савлада Партизан, да у дербијима добије Чукарички, Војводину, Спартак на страни, али и да и даље нема решење за тим из Љутице Богдана. Реално је стање сагледао шеф струке актуелног вицешампиона Жарко Лазетић.

- Рекао сам играчима и прошле године да је друго место као титула, у условима где смо ми. Тешко да неко може да се умеша у борбу за титулу овде. Звезда је много одскочила, Бајерн у Немачкој, Звезда у Србији. После 11 година се појавио Бајер, а да ли можемо да будемо тај Леверкузен? Врло тешко. Они имају буџет 60.000.000 евра, а ми 5.000.000. Много је тешко такмичити се.

Ипак, млади стратег истиче да је његовом тиму циљ да победи све и да буде испред свих. Мада то није баш реално…

- На нама је да будемо најбољи што можемо. Пре почетка сезоне смо желели да будемо испред Звезде, желећемо и следеће, то је легитимно, желимо да победимо сваку утакмицу, да будемо испред свих којих можемо - рекао је Жарко Лазетић.

Г. К.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести