ПОСТИГНУТ ДОГОВОР СА БАХАРОМ: Звезда уштедела милион и по евра; МИЈАИЛОВИЋ СЕ ЗАХВАЛИО БИВШЕМ ТРЕНЕРУ

Израелски стручњак Барак Бахар и Црвена звезда постигли су договор о исплати дуговања и тренер који је водио црвено-беле у првом делу сезоне више није на платном списку српског шампиона.
Barak Bahar/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Барак Бахар

Како је Танјугу потврђено у клубу, са Бахаром је постигнут договор и он ће преостала дуговања добити у ратама, док ће Црвена звезда, с обзиром на то да је Израелац имао трогодишњи уговор, уштедети милион и по евра.

Бахар ће наредне сезоне поново водити Макаби из Хаифе.

Председник Звезде се огласио због Бахара

Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић захвалио се бившем тренеру Бараку Бахару на коректном односу и сарадњи.

Израелски стручњак је након одласка из Београда у децембру потражио новац договорен трогодишњим уговором, али је у међувремену направљен договор две стране.

"Захваљујем се бившем тренеру нашег клуба – Бараку Бахару на коректном односу, разумевању, као и сарадњи. Током боравка у Црвеној звезди је фудбалском свету представио нашу талентовану децу, која су добила прилику да се докажу на српској и европској сцени. Мијатовић и Недељковић су били стандардни првотимци, током мандата Барака Бахара, а њихов квалитет и потенцијал су препознали велики клубови. Такође и овом приликом се захваљујемо бившем шефу стручног штаба на довођењу Омрија Глазера и Шерифа Ендиајеа, на чијим трансферима такође очекујемо велику зараду. Управо поменути играчи су били изричите жеље Барака Бахара, коме желимо пуно среће у наставку каријере", рекао је Мијаиловић.

Бахар је Звезду предводио на 27 утакмица и остварио 17 победа, осам пораза и два ремија.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести