НАЈНОВИЈА ВЕСТ Игор Дуљај НАПУШТА ПАРТИЗАН: Ако сам ја проблем...

Црно-бели су у серији од четири пораза, а тренутно је угрожено и друго место које води у квалификације за Лигу шампиона, јер је ТСЦ после победе у Хумској (2:1) пришао само на четири бода заостатка.
duljaj
Фото: FK Partizan/Printscreen

Фудбалски клуб Партизан овог понедељка ће одржати седницу Управног одбора, а једина тема биће статус тренера Игора Дуљаја.

Црно-бели су у серији од четири пораза, а тренутно је угрожено и друго место које води у квалификације за Лигу шампиона, јер је ТСЦ после победе у Хумској (2:1) пришао само на четири бода заостатка.

Како пише "Курир", одлука је већ позната, а она гласи да је Дуљај већ бивши тренер Партизана, а да би до краја сезона палица требало да буде поверена Алберту Нађу.

Тренер Партизана Игор Дуљај прокоментарисао је наводе да би могао да буде смењен са места шефа струке.

Црно-бели су поражени од ТСЦ-а у недељу (2:1) и у серији су од четири неуспеха заредом.

Управни одбор требало би у понедељак да заседа о његовом статусу.

"Водио сам тренинг сасвим нормално, јер сам под уговором и дошао сам на посао, јер немам право да се понашам другачије. Никакву званичну одлуку нисам добио, верујте, да нисам добио поруке подршке на телефон не бих ни знао колико је све узело маха, јер медије одавно не читам. Одржао сам састанак са играчима, рекао сам им да је све у нашим рукама и да морамо да покажемо сада ко смо и шта смо када није добра ситуација, јер лако је сеирити када си први на табели и када све иде од ноге. Морамо да се подигнемо, да учинимо све да савладамо Војводину, а клуб и Управни одбор нека раде свој посао. Ако је Игор Дуљај проблем, то је бар лако за решити", рекао је Дуљај за "Телеграф" и додао:

"Емотивно сам испражњен после утакмице, што је нормално. Дали смо све од себе, нисмо тактички подбацили, али јесмо резултатски и то је свакако оно што смета и боде очи. Не желим ипак да спустим гард, руке испред себе, јер то никада нисам био ја, увек сам се борио до краја, докле су ме ноге и мисли носиле. Имам енергије, то је сигурно, верујем да са играчима могу да преокренем ситуацију и утисак, али не желим никоме ништа да намећем. Нека клуб одлучи како год жели, свакој ћу се одлуци повиновати, пошто сам овде порастао и не желим да ме неко сматра некаквим теретом".

Телеграф

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести