МОРБИДАН СКАНДАЛ ДРМА ЦРНОГОРСКИ ФУДБАЛ Претња да ће му бацити ћерку у поток ако не донесе 20.000 евра

Није ово сезона коју ће по много лепих ствари памтити Будућност, макар када је у питању фудбал и највиши ранг црногорског фудбала. Очајан други део сезоне бацио их је на друго место, где тренутно имају три бода мање од лидер Дечића на четири рунде до краја првенства.
lopta
Фото: pixabay.com

Претходног викенда одигран је највећи дерби против Сутјеске и плаво-бели су у 90. минуту испустили победу одигравши само 2:2, па је састав из места Тузи остао на шампионској позицији.

Као да екипу у другом делу није потресло много проблема, укључујући и скандал на мечу са Дечићем, тако се сада у тамошњим медијима провукла једна врло застрашујућа информација.

Како јавља РТЦГ, тренер Будућности Иван Брновић поднео је кривичну пријаву против непознатог лица пошто је у среду након тренинга добио претње које су за мету имале његову ћерку. Како се наводи, НН лице је рекло да ће бацити девојчицу у поток ако не донесе 20.000 евра, али на сву срећу претње су биле лажне.

Због свега он је отказао заказани састанак са "Варварима", након што су они након ремија са Сутјеском упали у свлачионицу.

Осим тога, проблема је било и на релацији са играчима, пошто су се после меча потукли Ђорђије Павличић и Игор Ивановић, док је Петар Грбић бурно одреаговао јер није убачен у игру, због чега је суспендован.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести