ПРВИ ЧОВЕК ВОШЕ О ПЛАСМАНУ У ФИНАЛЕ КУПА Збиљић: Остварили смо план, идемо даље а играчима следи бонус, ево шта је још поручио

ФК Војводина победом над Радничким из Крагујевца са 1:0, пласирала се у финале Купа Србије.
dragoljub zbiljic FICA
Фото: Дневник/ Ф. Бакић

„План је реализован, циљ смо достигли“, с поносом је пласман у финале прокоментарисао председник клуба Драгољуб Збиљић.Он је у име руководства клуба и радне заједнице најпре честитао играчима, али и члановима стручног штаба, са шефом Божидаром Бандовићем на челу.

„Њима следи бонус, у складу са клупским Правилником о награђивању. Честитам и нашим навијачима, уз велику захвалност што су, и када није ишло, имали разумавања и стрпљиво сачекали тренутак за славље. Међутим, упркос чињеници да смо пројектовани резултат остварили, то не значи да смо подвукли линију испод збира позитивних резултата. Напротив, колектив је спреман да се супротстави Звезди у мечу за трофеј. Једино што ћу од тренера и играча да тражим јесте да не одступе од начина игре и од стила којим су вратили Новосађане на „Карађорђе“. Позивам навијаче да и у Лозиници, 23. маја буду наш 12. Играч“, истакао је Збиљић. 

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести