ЋАВИ ПРОМЕНИО ОДЛУКУ Остајем тренер Барселоне, овај пројекат још није завршен

Тренер Барселоне Ћави Ернандес изјавио је данас да је одустао од одлуке да напусти екипу на крају сезоне, јер је добио подршку председника, управе и фудбалера каталонског клуба, преносе шпански медији.
b
Фото: Youtube printscreen/ TNT Sports

Ћави је крајем јануара најавио да ће на крају сезоне да напусти Барселону, али је данас потврдио да остаје у каталонском клубу до краја уговора, односно до јуна 2025. године.

Шпански медији пренели су јуче да је Ћави после разговора са председником Барселоне Ђоаном Лапортом одлучио да остане у каталонском клубу.

- Променио сам одлуку, јер сам заиста добио пуну поверење председника, управе и играча. Овај пројекат још није завршен. Ја, мој тим, сви заједно осећамо да имамо снаге да заједно урадимо важне ствари - рекао је Ћави на конференцији за медије.

Он је истакао да је велики навијач Барселоне.

- Подршка играча је била веома важна. Дали су ми до знања да морам да наставим, натерали су ме да видим да ово није готово. Мислим да овај пројекат није завршен, иако можда нећемо да освојимо титуле. Навијачи су ме, такође, натерали да мислим да би требало да наставим. И изнад свега, мислим да сам способан за то. Јуче смо се договорили се за три минута - истакао је Ћави.

Барселона се налази на другом месту на табели Ла Лиге са 11 бодова мање од пропласираног Реал Мадрида.

(Телеграф.рс/Танјуг)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести