"ВЕЛИКА СТВАР ЈЕ БИТИ БАЊАЛУЧАНИН" Вучевићу додељени кључеви Града Бања Луке, посетио и нову школу и одељење Косово и Метохија: Препознали сте мој рад и љубав према вама (ФОТО)

Министар одбране Милош Вучевић присуствовао је свечаном обележавању Дана града Бања Луке, на којем су му уручени кључеви града.
Милош Вучевић
Фото: Screenshot Instagram milosvucevic/Ilustracija

Када сам добио вест да ћу из руку градоначелника и мог пријатеља Драшка добити кључеве Бања Луке, осетио сам и срећу и одговорност. Срећу, јер сте препознали моју душу и моја стремљења, мој рад и моју љубав према вама, а одговорност зато што је велика ствар бити Бањалучанин. А ја сам то данас и формално постао. Ваш заувек! Уз изразе бескрајне захвалности, желео бих свима да нам пожелим мир и благостање, мудрост и храброст. Да градимо заједно град по мери свих његових становника. Да покажемо да је Бања Лука престоница слободе. Да чувамо слободу и дух као и сећање на све оне који су нам у аманет оставили овај никада покорени град. Наш завет, наш понос и нашу узданицу! Срећан ти рођендан, вољени граде- стоји на Инстаграм профилу министра.

Вучевић је присуствовао и посети новоизграђене школе у насељу Ада, која је донација Града Београда.

-Заједно са председником Владе Републике Српске, Радованом Вишковићем и градоначелницима Бањалуке и Новог Сада, Драшком Станивуковићем и Миланом Ђурићем, посетио сам ОШ “Вук Стефановић Караџић”(одељење Косово и Метохија), која је, као донација града Београда, изграђена у бањалучком насељу Ада. Имали смо прилику да са директорком школе, госпођом Татјаном Вилендечић, поразговарамо о наставном програму и значају ове школе за грађане Бањалуке. Након обиласка школе, присуствовали смо културно-уметничком програму који су за нас припремили најмлађи ђаци. Дивно је када после одређеног времена видите плодове напорног рада и лица насмејаних људи којима сте у одређеној мери улепшали живот. Наставићемо и даље да стварамо и радимо са нашом браћом и пријатељима у Бањалуци и Републици Српској- написао је Вучевић.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести