УЗ МОЋАН ВИДЕО МИНИСТАР ПОСЛАО СНАЖНУ ПОРУКУ Вучевић положио венац и честитао Дан војске Србије: Ово је дан када славимо обнову националне државности

Министар одбране Милош Вучевић честитао је припадницима војске и грађанима Дан војске Србије и положио венац на споменик Незнаном јунаку на Авали.
Милош Вучевић
Фото: Screenshot Instagram milosvucevic/Ilustracija

-Поводом Дана Војске Србије, као изасланик председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића, положио сам данас венац на Споменик Незнаном јунаку на Авали- написао је Вучевић на свом званичном профилу.

-Свим припадницима Војске Србије честитам 23. април - Дан Војске Србије. Ово је дан када славимо обнову националне државности. Дан када је у Такову букнуо Други српски устанак. Тај дан нас подсећа да у нашем народу има снаге и воље, храбрости и мудрости, вере и пожртвовања, да у борби освојимо слободу и да градећи мир сачувамо њене тековине. Без организоване, опремљене, обучене и спремне војске, ниједан од ових светих задатака не би био испуњен. Живела Војска Србије! Живела Србија- стоји испод новог видеа министра војног.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести