ПРВА ПОЛИТИЧКА ЛОКАЛНА КАМПАЊА ПОЧЕЛА У СЕЛУ ОД САМО 113 СТАНОВНИКА: Бранислав Недимовић у Бингули! Зашто баш тамо?

Прва локална политичка кампања почела је у Бингули, селу са само 113 становника. Бранислав Недимовић, носилац листе „Александар Вучић – Сремска Митровица сутра“, почео је кампању у Старој Бингули.
2
Фото: Kurir.rs/D.Š.

Недимовић је данас у  Старој Бингули указао на проблем које ово мало село има а са решавањем видоснабдевања овог села почиње и решавање проблема у сваком месту и окреће се сваким човеку у граду Сремска Митровица.

- Кампања наше изборне листе ‘Александар Вучић – Сремска Митровица сутра’ започиње у селу Бингула – најмањем месту наше Сремскомтровачке општине, које је дуго било запостављено. Посетићемо свако место јер све почиње и завршава с људима. У Старој Бингули, решавамо проблем недостатка воде у кућама. Ово место треба да постане атрактивно и туристичко, рекао је Недимовић у Бингули.

Фото: Kurir.rs/D.Š.

На локалним властима, без обзира ко буде на челу, главни циљ треба да буде развој Сремске Митровице и околних села, истиче Недимовић.

 “Наша листа ‘Александар Вучић – Сремска Митровица сутра’ има 31 жену и 30 високообразованих људи, међу којима су 4 лекара специјалисте и 6 дипломираних правника, као и бројни пољопривредници и предузетници. Ова разнолика листа доноси нову перспективу, фокусирану на позитивне промене. То је једна свестрена листа, широка с новим људима, можда не новима људима на врху листе али они који се налазе на листи доносе нову причу. Ово ће бити нешто потпуно ново, наша идеје је да ствари мењамо на боље и да ухватимо врућ кромпир у свије руке, то нама није никакав проблем.“

Курир

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести