ПАНАОТОВИЋ: “ДР Несторовић прави мост према Ђиласу, Бриселу и Вашингтону!“

Да су брига и ламентирање над Косовом и Метохијом на политичкој позорници Србије често само театар и јевтино прикупљање политичких поена може се видети на примеру покрета др Несторовића који се у свакој прилици куне у Косово, Српство и јуначке груди, дочим у Новом Саду његова групација ступа у директну коалицију са странком Милоша Јовановића која је у најближим односима са партијом Драгана Ђиласа чије заштитно лице Мариника Тепић сматра да су Срби у Сребреници починили геноцид и слично.
Bojan Panaotovic direktor KCNS
Фото: КЦНС/Бојан Панаотовић

Тако је јасно да ће групација др Несторовића бити спремна да заборави на све патриотске заклетве које смо од њих чули е да би се домогла цензуса, рецимо у Новом Саду.

Ето како се гласачи заводе за Голеш планину, вербално се слави Путин, хули на Брисел и Америку, критикује се Вучић да је попустљив по питању Косова, а истовремено се у другом по величини граду у Србији, прави мост према Ђиласу, Бриселу и Вашингтону. Срећом, бирачи нису од јуче ма како да их неки на политичкој сцени потцењивали, истакао је Бојан Панаотовић.

 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести