24 СЕДАМ: ЛАЗОВИЋ, ПРВИ НА ЂИЛАСОВОЈ ЛИСТИ ТРАЖИО Да се укључи међнародна заједница!?

Један од лидера такозване коалиције "Србија против насиља" Радомир Лазовић, вечити студент и први на Ђиласовој листи на парламентарним изборима, навео је данас да опозиција има "три стуба" деловања у ситуацији када је власт "ухваћена у чињењу невероватних изборних неправилности".
s
Фото: Youtube printscreen/ NOVA S

Лазовић је, гостујући у јутарњем програму тајкунске телевизије „Нова С“, да је један, кључни стуб да се "међународна заједница укључи јер је неопходна међународна истрага оног што се десило на изборима"!?!

- Ми немамо могућности да приступимо бирачком списку, наше институције немају могућност да ураде истрагу јер су под контролом Александра Вучића. Други правац је да се ипак обавесте све надлежне институције, док је трећи да се протестима врши притисак и грађанима објасни шта се десило и какав је инжењеринг урађен како би се добили избори - рекао је Лазовић, упркос томе што су избори били фер и поштени, што је потврдило и више хиљада међународних посматрача. 

Очигледно је да ђиласовци рачунају на нову обојену револуцију и 5. октобар, желе репризу тог сценарија и да их странци поново инсталирају на власт. Грађани Србије су им дали јасан одговор на изборима 17. децембра, па упркос  жељама ђиласоваца, верујемо да ће то остати само њихов санак пусти.

(24 седам)

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести