ЂУРЂЕВ: Фантомски гласачи у Новом Саду привиђају се истим онима којима се привиђа независна Војводина!

,,Тврдње о наводних 30.000 фантомских бирача у Новом Саду очигледно се привиђају једино људима попут Александра Садама Јовановића, бившег функционера ЛСВ коме ни Ненад Чанак није био довољно доследан војвођански сепаратиста па је морао да оснује своју Акцију прогресивне Војводине.
а
Фото: Приватна архива

То је само један од облика изражавања немоћи пред вољом грађана који ће мирно и демократски још једном дати поверење владајућој коалицији у Новом Саду" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Он је поставио питање да ли је поменути Јовановић уопште кредибилна особа да говори о било каквим преварама и преступима. ,,Медији су писали о томе да је реч о човеку који је претукао своју бившу жену, иначе ћерку Ђорђа Балашевића, и да има забрану приласка истој. Такође се помињало да је у присуству деце запалио скејт парк на Лиману. Да ли је то тачно или не остављам надлежним институцијама и грађанима да провере, али немам сумње у то да је Садам Јовановић политички пироман који би волео да ,,запали" целу Војводину и уведе је у некакав блискоисточни сценарио, у складу са својим надимком, само да би испунио свој недосањани политички сан о независној Војводини" - напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге рекао је да је поменути Јовановић био председник Скупштине Града Новог Сада пре 2012. године и да су његов лик и дело слика и прилика шта чека Нови Сад уколико се такви врате на власт. ,,Њих не занима развој града, изградња инфраструктуре, нови пројекти, привлачење страних инвестиција. Њих једино занима независна Војводина, али се то на њихову жалост никада неће десити јер се у Војводини као делу Србије лепо осећају и Срби и Мађари и Словаци и сви остали" - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести