Дина Вучинић одбрусила пулену Милоша Јовановића: Лажном патриоти Тубићу је Нови Сад слободан само онда кад се он и његови компањони дочепају фотеље

Дина Вучинић, члан Извршног већа Српске напредне странке, реаговала је на интервју Милоша Тубића из странке Нови ДСС за Нову, и одговорила да је Нови Сад слободан и успешан град те да ће такав остати и у будућности.
ДВ

-Десило се оно што је СНС најављивао месецима. Ујединили су се анархолиберали, бивши ДСС, Нови ДСС, ДС, Лига, ССП с намером да Нови Сад поново врате у време закључаних фабрика, отпуштених радника и опустошеног буџета. Ту своју подлу намеру сакривају иза флоскула и лажи о борби за слободу и демократију. Најновији испад политичког лицемерја и бесмисла имао је Милош Тубић, функционер бившег и Новог ДСС-а.
Од Тубића, сазнајемо да Нови ДСС у борбу за слободни Нови Сад иде са Бориславом Новаковићем ког је његова странка прозвала Бора Солунац због лажног гласања из Солуна за Закон о раду, и који је њихове кућне пријатеље ни криве ни дужне послао у затвор да он не би ишао на робију због крађе 4,5 милиона евра и целог булевара.
Нови ДСС у борбу за слободни Нови Сад иде са Лигом социјалдемократа Војводине која подржава Резолуцију о наводном геноциду у Сребреници. Милош Тубић у борбу за слободни Нови Сад иде са Брајаном Брковићем који је више пута скрнавио заставу Србије, и којем је држава Србија највећи непријатељ.
Милош Тубић се за слободни Нови Сад бори са Ђиласовом Странком слободе и правде која се залаже за независност Косова иа Аљбина Куртија доживљава као балканског бога демократије.
Новосађанима је потпуно неважно шта причају лажне патриоте. Али, истине ради, позивам Милоша Тубића да јасно и гласно каже Новосађанима, да ли је Нови Сад био слободан град кад је ДСС био део власти са Спрском напредном странком од 2012. до 2016, и кад је он био директор ЈКП "Тржница"? А колико је савесно и честито обављао дужност говори податак да се против њега води више судских поступака.
Такође треба да одговори да ли је Нови Сад био слободан кад је његова странка имала заменика градоначелника и члана градског већа за спорт? И да ли је та слобода престала само зато што они више нису део те власти? И значи ли то да би слобода наступила чим би он сео у директорску фотељу? Сви Новосађани знају одговор – апсолутно и несумњиво.
Али, да му олакшам, Нови Сад је слободан и успешан град, и такав ће остати и у будућности, јер ће Новосађани јаче и бројније него икад подржати Српску напредну странку, а он и његови компањони, упркос коалиционом повезивању које се граничи са противприродним блудом, неће преварити Новосађане и неће добити њихову подршку. Грађани умеју да препознају преваранте.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести