АКО СНС НЕ ПОБЕДИ, СРБИЈУ ЧЕКАЈУ ТЕШКИ ДАНИ ПО СВИМ ПИТАЊИМА: Прослављени кошаркаш Дарко Миличић послао ВАЖНУ поруку

Дарко Миличић, прослављени српски кошаркаш и освајач НБА прстена, огласио се коментаришући ударне политичке теме у Србији.
1
Фото: screenshot / Youtube / Sport Light

У снимку, у ком је подвукао да говори као православни Србин и нестраначка личност, Миличић је истакао да уколико СНС не победи на изборима, Србију чекају тешки дани по свим питањима.

- Пратећи, сагледавајући политичку ситуацију у Србији у задњих пар година, у жељи да спознам шта је права истина, наишао сам на много нелогичности. Једна од њих је та да је власт осуђивана, на крст разапињана за сваку страну инвестицију и стварање радних места за изградњу путева и повезивање српских градова путном инфраструктуром, за помоћ СПЦ, српским светињама... Тешко ми је за поверовати да неко ко влада 12 година вољом већине народа све ради погрешно - навео је Миличић за Новости и додао:

- Још теже ми је за поверовати да је свака званична посета иностранству председника Вучића карактерисана као издаја светог Косова и Метохије. Ја, као неко ко себи даје за право да се исповеда као православни Србин, нестраначка личност, наравно, сам мишљења да уколико Српска напредна странка не победи на предстојећим изборима Србију чекају тешки дани по сваком питању. Ово не говорим из свог личног интереса, јер Господ ми је свакако дао много више но што заслужујем, већ говорим у интересу свих нас православних Срба, који Србију волимо и који Србију својом домовином зовемо.

(Kurir.rs / Novosti)

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести