Све што треба да урадите јесте да коре које сте посложили као хармонику прелијете филом са вишњама.
Потребни састојци:
6 кора
150 мл слатке павлаке
2 јајета
3 кашике шећера
100 г смрзнутог бобичастог воћа
1 кесица шећера од ваниле
Коре морају да буде собне температуре. Истопите путер, па премажите једну кору. Затим је савијте као хармонику и уролајте. Ставите у средину тепсије коју сте премазали путером. Сваку следећу кору премажите путером, савијте као хармонику, а онда обмотајте око средишње коре.
Пенасто умутите јаја са шећером и ванилин шећером, па сипајте слатку павлаку. Сједините миксером, па додајте воће у фил и промешајте.
Добијени фил сипајте преко кора, па пеците у загрејаној рерни на 180°Ц око 30-40 минута.
Готову пита торту поспите шећером у праху.
Пријатно!