ЛЕПЕ ВАМ СЕ ПАЛАЧИНКЕ ЗА ТИГАЊ? Ево шта ТРЕБА ДА УРАДИТЕ, нећете веровати КОЛИКО ЈЕ ЈЕДНОСТАВНО

За савршене палачинке неопходно је савршено тесто, то сви знамо.
1
Фото: Pixabay, ilustracija

Многи се ослањају на рецепте, већина искусних домаћица примењује одокативну методу, јер све највише зависи од величине јаја и односа шећера и брашна.

Ако се и вама палачинке лепе за тигањ или пуцају, најбоље наставите да читате. Једноставан и применљив трик успеће свима.

Фото: Pixabay, ilustracija

Треба у тигањ ставити прстохват соли и загрејати. Затим треба исути вишак соли и пребрисати убрусом. Ово ће учинити тефлон поново нелепљивим јер ће са сољу отићи и скривене залепљене мрвице хране.

Не заборавите, у тесто ставите довољно шећера и мало киселе воде, као и мало уља, а тигањ мора да буде врео, иначе вам ни со неће помоћи.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести