КИЈАНУ РИВС САДА И КОСЦЕНАРИСТА: Живи суперхерој

Издавачка кућа из Београда, System Comics, наставља са објављивањем стрип серијала "БРЗРКР", чији је креатор и косценариста глумац, Кијану Ривс, саопштили су издавачи. После великог успеха са прва два дела, трећи део серијала доноси нове авантуре главног јунака Б-a, који је полусмртник, полубог.
Кијану Ривс као суперхерој
Фото: Рон Гарни/ System Comics

Проклет и осуђен на насиље, Б ослобађа сав свој бес, а ново откриће обећава да ће донети одговоре које је вековима тражио. Али, док тим одлази да открије тајне Б-овог рођења, остаје питање да ли је он коначно близу остварења свог циља, или ће његови напори бити узалудни.

"БРЗРКР 3" постиже много са мало напора, наводи се у саопштењу. Аутори Мет Кинт, Кијану Ривс, Рон Гарни и Бил Кребтри и у овом броју доносе гомилу бруталне акције, а истовремено испуњавају књигу сетом како би читаоце увукли у главу Б-а када је био млад и довео у питање своје постојање.

Уз славног глумца Кијануа Ривса, заједно са бестселер писцем "Њујорк тајмса", Метом Кинтом и цењеним цртачем Роном Гарнијем (који је радио чувене стрип јунаке Волверин и Капетан Америка), у трећем делу одвија се последње, епски сурово поглавље, а ускоро ће филмску адаптацију овог графичког романа продуцирати "Нетфликс".

Велики број рецензија овог стрипа показује потпуно одушевљење главним јунаком. Познати часопис "Венити феир" каже да је Кијану Ривс сада и званично суперхерој.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести