ПОПУЛАРНИ НОВОСАДСКИ ПАНК-РОК БЕНД СЛАВИ 35. РОЂЕНДАН Концерт на Сајму

Култна панк-рок група „Атеист реп” 6. априла у Хали 2 Новосадског сајма одржаће концерт поводом 35 година постојања бенда.
а
Фото: промо

Матори покварењаци, како сами себе називају, враћају се на матичну сцену и још једном безусловно разменити енергију са својом великом и верном публиком.

Концертна подршка ће им бити бендови „Машинко” и „Пет минута славе”.

Жесток звук, препознатљив хумор, широк дијапазон песничке нарације, гротескни јунаци њихових песама, увек зрела критика постојећег стања, вечита, али ненамерна актуелност, оно је што популарне Атеисте прати током читаве каријере.

Своју панк-рок летелицу су измаштали 1988. године у новосадском клубу „Машинац” на концерту Рамба Амадеуса, да би је неколико месеци касније и званично створили, представили публици и све до данашњег дана, упркос свим турбуленцијама, невременима и изазовима кроз које је пролазио читав регион, нису је угасили.

Доктор Поп, Радуле и другари су и даље присутни на сцени, и даље успевају да са сваким албумом направе помак даље, да задрже стару публику, али да придобију и млађе снаге што се најбоље види на њиховим живим наступима, наводи се у најави.

И. Б.

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести