ОДУШЕВИЛА РЕГИОН, А САД И НОВОСАЂАНЕ На великом концерту у СНП-у публика певала УГЛАС с ИЛМОМ КАРАХМЕТ! Атмосфера за ПАМЋЕЊЕ (ФОТО, ВИДЕО)

Српско народно позориште било је домаћин првог концерта талентоване Илме Карахмет, одржаног у недељу на сцени Јован Ђорђевић.
i
Фото: Vladimir Veličković

Ова млада уметница је својом изузетном енергијом и гласом освојила срца публике која се окупила на концерту. Публика је одушевљено пратила наступ и уживала у магичној атмосфери која је владала током целог догађаја.

Илма Карахмет је млада босанскохерцеговачка музичка звезда која је своје прве кораке у музици обележила учешћем на музичким фестивалима и такмичењима. Представљала је своју државу на многим фестивалима језика и културе, а са својих тринаест 13 година као најмлађи учесник појавила се на престижном такмичењу “X Factor Adria” у Београду, где је освојила симпатије целог региона.

Фото: Vladimir Veličković

Својом харизмом, невероватним вокалом и емотивним извођењем песама, певачица је одушевила присутне у Српском народном позоришту.

Током концерта, публика је с одушевљењем певала заједно са њом, стварајућу атмосферу за памћење.

Посетиоци су изразили своје одушевљење и на друштвеним мрежама, делећи утиске о концерту, као и похвале за организацију догађаја. Ово вече ће остати урезано у сећањима свих присутних, а Илма Карахмет је својим изванредним наступом засигурно стекла нове обожаваоце.

Фото: Vladimir Veličković

Илма Карахмет је млада и талентована певачица која се истиче својим аутентичним изразом и свестраним музичким стилом. Њена каријера је у успону, а концерт у Новом Саду представља само један у низу успешних догађаја који су пред њом.

Фото: Vladimir Veličković

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести