"Не умиру они које волимо": НАЈБОЉА ДРУГАРИЦА ГОРИЦЕ НЕШОВИЋ објављује ЊИХОВУ КЊИГУ!

Горица Нешовић и Јелица Грегановић дружили су се дуже од четири деценије. Смрт је физички прекинула ово женског пријатељство, али оно никад не може умрети.
а
Фото: Youtube printscreen/N1, Bookingknjige

Доказ томе је то што ће сутра бити објављена књига "Наше приче", која је наставак "Причи никад краја" ауторки Јелице Грегановић и Горице Нешовић.

Грегановић је подсетила да су књигу "Причи никад краја" објавиле за своју душу или, како је Нешовић рекла, "уместо споменара" и да су биле запрепашћене кад је књига доживела бројна реиздања и два нова, допуњена издања.

Не умиру они које волимо

- Испоставило се да је и други користе за душу, да се у њој препознају, да и њима дође као споменар - оценила је Грегановић.

Фото: Youtube printscreen/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Ауторке су због других животних обавеза одуговлачиле са наставком, да би уследила смрт Нешовић, а Грегановић је написала да је "ненајављено наишла туга, неописива, шира од свих мора и од неба бескрајнија".

- Баш због ње, у инат да зна да нашој причи ни она не може да стави тачку, направљена је коначно ова књига - навела је Грегановић. Подсетивши на мисао руског писца Михаила Булгакова да рукописи не горе, Грегановић је додала да "баш тако не умиру ни они које волимо и волећемо све док нас је и док је прича у нама“.

К1инфо

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести