(ВИДЕО) Одржана српска премијера НАЈГЛЕДАНИЈЕГ РУСКОГ ФИЛМА свих времена! БИКОВИЋ: „Слуга 2“ је солидан, ако не и бољи наставак

БЕОГРАД: Комедија "Слуга 2", наставак најгледанијег руског филма свих времена, имала је вечерас српску премијеру у београдској Синеплекс Галерији, у присуству глумца Милоша Биковића и редитеља Клима Шипенка.
b
Фото: Youtube Printscreen/ Art Vista

Биковић је рекао новинарима на црвеном тепиху да је "Слуга 2" "солидан, ако не и бољи наставак" првог филма који је 2019. постао најгледанији руски филм, и да се нада да ће га по гледаности превазићи.

У Шипенковом филму "Слуга" (2019) Биковић је играо размаженог младића који се у својеврсном ријалитију нашао несвесно у улози слуге у руском селу из прошлости.

У наставку Биковић, у сличним лажираним околностима ракошних двораца царске Русије у време Наполеоновог рата 1812. године, настоји помоћи размаженој Катји коју игра Аглаја Тарасова

Биковић је додао да је његов јунак у наставку заузео активнију улогу и сада он покушава да поуку коју је извукао из првог дела примени, и "да једну неправду која га боли исправи преваспитавајући ту особу".

Овај филм је лагана прича о важним стварима - спасењу људске душе. Друштво се окупило да спаси појединца од његових поступака и њега самог, нагласио је Биковић.

Шипенко је рекао новинарима да је пред премијеру увек нервозан, али да је сигуран да ће се "Слуга 2" свидети српској публици и да се нада најбољем, пошто Срби и Руси имају сличан менталитет и схватиће филм.

Надам се да ће се забавити као што смо се ми забављали снимајући. Схватам доста српског хумора, а Милош је као мост између руског и српског хумора, рекао је руски редитељ.

У филму играју и Иван Охлобистин, Александар Самојленко, Марија Миронова, Олга Дибцева, Наталија Рогожкина, Софија Зајка, Павел Деревјанко и многи други.

"Слуга 2" је имао светску премијеру пре неки дан у Москви, а српске биоскопе улази 4. јануара 2024. године.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести