СЕРИЈА „ТУНЕЛ” НА РТС 1 ОД 6. АПРИЛА: Истините приче специјалног тима МУП-а Србије

Серија „Тунел” ће се емитовати викендом на првом програму Радио-телевизије Србије.
1
Фото: Zillion film

Полицијски трилер „Тунел”, који су режирали Петар Ристовски и Дејан Зечевић, стартује на РТС 1 од 6. априла, суботом и недељом од 20 часова.

Серија „Тунел” је полицијски трилер са снажним елементима социјалне драме. Она говори о људским судбинама у драматичним околностима талачких криза. У дванаест епизода серије, у средишту су једанаест различитих случајева које решавају припадници специјалног преговарачког тима МУП-а Србије.

Тим представља оперативну, тактичку, јединицу Дирекције полиције, посебне намене и повременог карактера. У пуном саставу овај специјални тим чине вођа, два преговарача, документариста, психолог и стручњак за оперативно-техничку подршку. Али неретко је због брзине деловања неопходно импровизовати, што доводи до мноштва узбудљивих доживљаја.

У серији „Тунел” пратимо приватне животе и судбине припадника специјалног преговарачког тима МУП-а Србије, заслужног за спасавање више од две стотине људских живота, са стопроцентном успешношћу.

Главне улоге су додељене Мињи Пековић, Јовану Белобрковићу, Драгану Божи Марјановићу, Милошу Ђорђевићу и Тамари Шустић. Као специјални гости појављују се Небојша Дугалић, Милош Влалукин, Сергеј Трифуновић, Даница Ристовски, Милош Тимотијевић, Зоран Цвијановић, Теодора Ристовски и многи други. Сценарио потписују Петар Ристовски и Владимир Ћосић.

фото: Zillion film

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести