ОВО СИГУРНО НИСТЕ ЗНАЛИ Ову лепотицу сте гледали на малим екранима и нисте имали појма да јој је отац НАШ ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ Данас је успешна МЛАДА ЖЕНА, а ево да ли јој је епитет "ћерка Микија Манојловића" помогао или одмогао (ФОТО)

Чарна Манојловић одрасла је праћена епитетом "ћерка Микија Манојловића", али је с временом успела да се избори за свој идентитет и оствари на приватном и пословном плану.
c
Фото: Youtube Printscreen/Tanjug TV

Рођена је 1979. године, а 2003. дипломирала је филмску режију на Академији уметности у Београду, где данас предаје.

Режирала је велики број телевизијских документарних серијала о људским правима и борби против насиља над женама и децом, за које је награђивана у земљи и иностранству.

И славни отац јој је, наравно, био инспирација, и њему је посветила документарни филм „Мики Манојловић: филмска остварења“.

Прослављени глумац у другом браку са супругом Тамаром Вучковић има сина Ивана, а захваљујући Чарни, која је мајка два дечака, постао је и деда.

У време када је Чарна чекала прво дете Мики Манојловић је изјавио:

Чарна је израсла у озбиљну зрелу жену, чека бебу, и то је сјајно. Срећан сам и радујем се што ћу постати деда. Узбуђен сам и једва чекам тај догађај који ће бити најзначајнији за мене и моју породицу. Поносан сам на њу, као и на сина Ивана. Помажем јој, али јој никада нисам могао помоћи у каријери јер се зовем Мики Манојловић.

Фото: Youtube Printscreen/Studio B

Када сам био председник Управног одбора Филмског центра Србије, због мене није могла ништа да добије на конкурсу, јер би испало да је привилегована, а ја то нисам желео, казао је једном приликом Манојловић.

Један сам, додао је наш познати глумац, од ретких родитеља који тако размишља.

Сигуран сам да би свако учинио свом детету, али ја не, и она је то разумела. Сама је доказала да је талентована и вредна, поручио је наш награђивани глумац.

Чарна Манојловић уз славног оца појављује се у домаћем филму “Танго аргентино” из 1992, у којем му глуми ћерку.

Дневник/Хелло/Јелена Младеновић

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести