ЕKСKЛУЗИВНО: МИЛОШ БИKОВИЋ биће део треће сезоне америчке хит-серије „БЕЛИ ЛОТОС”, ево са којим холивудским глумцима ће делити кадар

Српски глумац Милош Биковић биће део треће сезоне америчке хит-серије „Бели лото" (The White Lotus).
Milos Bikovic
Фото: Warnerbros/Nemanja Miščević

Наиме, редитељ Мајк Вајт заокружио је глумачку екипу у трећој сезони и најавио да ће се уз српског глумца  Mилоша Биковића у овој серији која је прошле године планетарно направила пометњу, појавити Kристијан Фридел, Моргана О' Рајли, Лек Патравади и Шалини Пејрис. Они ће се придружити претходно најављеним глумцима: Лесли Биб, Kери Kун, Дом Хетракул, Џејсон Ајзакс, Мишел Монахан, Паркер Поузи, Наташа Ротвел и Тејми Таптимтонг.

Трећа сезона, која би у фебруару требало да почне да се снима на Тајланду и то на острвима Kо Самуи и Пукету, али и Бангкоку, пратиће нову групу гостију која ће стићи у луксузни ризорт у којем ће почети да испливавају њихове тајне.

Прва сезона, која је премијерно приказана у јулу 2021. и смештена на Хавајима, добила је 20 номинација за награду Еми у 13 категорија за 10 победа.

Друга сезона из децембра 2022, смештена је на Сицилији и добила је 23 номинације за Емија, укључујући и категорију за најбољу драмску серију. Друга сезона до сада је освојила четири награде Creative Arts Emmy, уочи церемоније доделе награда Еми која ће се одржати 15. јануара 2024.

Творац, сценариста и режисер серије је Мајк Вајт, који је уједно и извршни продуцент уз Дејвида Бернада и Марка Каминеа.

Прве две сезоне ове награђиване HBO серије доступне су на HBO Max стриминг платформи.

Редитељ је још у новембру најавио да ће трећа сезона, коју сви жељно ишчекују, бити много већа, дужа и луђа.

Вест да ће се наш глумац наћи у овој серији потврдили су и на Инстаграм налогу ХБО Макс платформе за Србију, као и у званичном саопштењу компаније Ворнер брадерс.

– Не знам шта ће људи мислити, али ја сам супер узбуђен – био је кратак редитељ који и даље све држи у тајности.

Иначе, прва сезона ове хит-серије која се емитује путем ХБО Макс платформе, премијерно је приказана у јулу 2021. године и зарадила чак 20 номинација за Еми нагаде у 13 категорија, а освојила десет. Други је на исту манифестацију испраћен за чак 23 номинације.

 

         В. Б.

 

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести