ЦРВЕНИ КАРТОН ЗА СУЗАН САРАНДОН! Глумица ИЗБАЧЕНА из главне холивудске агенције након АНТИЈЕВРЕЈСКОГ КОМЕНТАРА

ЛОС АНЂЕЛЕС: Позната америчка глумица Сузан Сарандон (77) избачена је из главне холивудске агенције "United Talent Agency" (УТА), која заступа талентоване уметнике и професионалце из области индустрије забаве, након што је рекла да уплашени Јевреји "сада почињу да схватају како изгледа бити муслиман у Америци", пренео је Пејџ сикс.
s
Фото: Youtube Printscreen

Глумица је претходних недеља критиковала Израел и сада је она на удару критика због њеног најновијег испада након Хамасовог смртоносног напада на југ Израела 7. октобра, пренео је њујоршки портал.

Извори су рекли да је неколико чланова УТА било изузетно повређено коментарима Сарандон.

Портпарол УТА рекао је данас за Пејџ сикс да агенција више неће представљати Сарандон.

Глумица, позната по улогама у филмовима "Телма и Луиз", добила је Оскара за "Мртав човек хода", а била је клијент УТА од 2014. године.

Ове године се појавила у два филма, "Блу битл" и "Мејби ај ду", са ветеранима Холивуда, попут Дајен Китон, Ричардом Гиром и Вилијамом Ејч. Мејсијем.

Међутим, како додаје њујоршки портал, разбеснела је одређене људе на пропалестинском протесту у Њујорку прошле недеље.

Постоји много људи који се плаше да буду Јевреји данас, и сада схватају шта значи бити муслиман у овој земљи, рекла је Сарандон.

Сузан је прошле године у твиту упоредила полицајце који су се окупили на сахрани убијеног њујоршког детектива Џејсона Ривера са фашистима.

Већ је оставила људе у чуду, када је ретвитовала ултрадесничарски коментар у којем се тврди да је израелски хеликоптер убио израелске грађане 7. октобра, додаје Пејџ сикс.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести