ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ОТКРИО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ПАРТИЗАН ИЗГУБИО ПРВЕ ДВЕ УТАКМИЦЕ ФИНАЛА АБА ЛИГЕ ОД ЗВЕЗДЕ: Поприлично је јасно због чега смо изгубили претходне две утакмице

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је поприлично јасно због чега је његова екипа изгубила прве две утакмице финалне серије плеј-офа АБА лиге од Црвене звезде и позвао навијаче да подрже тим и бодре га као што су то радили целе године.
1
Фото: КК Партизан

Партизан после два везана пораза од Звезде мора да победи у недељу од 20 и 30 у Арени уколико жели да продужи финалну серију и сачува шансу да одбрани пехар освојен лане.

"Поприлично је јасно због чега смо изгубили претходне две утакмице, није велика филозофија, мислим да је свима јасно. Портребно је да се припремимо, уз максимално поштовање према противнику и да прође све у фер и спортској атмосфери. Да се прича искључиво о кошарци. Позивам овом приликом навијаче да нас подрже и бодре као што су то радили целе године, и опет понављам, да све буде у фер и спортској атмосфери", истакао је Обрадовић.

Коашркаш Партизана Џејмс Нанели очекује велику подршку са трибина Арена.

"Поздрав за све сјајне навијаче Партизана. Знате да нам предстоји веома важна утакмица у недељу, потребно нам је да будете гласни, да навијате и будете нам подршка. Али молим вас, немојте да бацате било шта на терен. Кад смо играли у Пиониру против Црвене звезде, ништа није било бачено на терен, утакмица је била чиста, а бољи ривал је однео победу. Сад кад долазе у нашу кућу, морамо показати једнако поштовање према њима. Немојте ништа бацати на терен, пустите нас да одиграмо добру утакмицу и нека се питање победника одлучи на терену", истакао је Нанели.

Кошаркашки клуб Партизан је позвао навијаче да навијају фер и спортски и да без обзира на сва дешавања током утакмице, нипошто не убацују предмете на терен.

"Гласна, срчана подршка усмерена према црно-белом тиму нека буде још једном понос свих који истински воле Партизан", стоји у клупској објави!

Додаје се да су после састанка свих безбедносних служби, усвојени протоколи за наредну утакмицу и комплетан план организације сигурности свих актера меча.

"На улазима у дворану, биће појачане провере, стога Клуб апелује на навијаче да због могућих гужви, раније дођу у Београдску арену", закључује се у објави Партизана.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести