(ВИДЕО) ВУЧИЋ С ТЕРАСЕ ПРЕДСЕДНИШТВА ПОСЛАО ПОРУКУ „Нисам вас се уплашио“

Председник Србије Александар Вучић обратио се снимком са терасе Председништва објављеном на званичном Инстаграм налогу.
1
Фото: screenshot / instagram / buducnostsrbijeav

„Ја сам тај који је био на тераси, који је био у Председништву, на свом радном месту, и нисам вас се нимало уплашио и нећу вам дати да срушите Србију”, написао је Вучић.

„С времена на време ми се чини као да не само наши политички противници већ и њихови ментори споља мисле да су у овој земљи сви идиоти, и да нико нема очи, уши и да нико не разуме шта се синоћ догодило. Сви су видели да су готово три сата полицајци и имовина грaђаna Србије били брутално нападани од оних који су решили да руше демократију у Србiји и изборну вољу нашег народа. Сви су видели али, они би да окрену причу, да нас завитлавају, да се шале са Србијом, да покушавају да нас све направе заједно лудима”, рекао је председник Србије.

„И у мору лажи  које износе синоћ и данас, само једна ствар је била истинита, а то је да су видели неког мушкарца који им је личио на Вучића. Апсолутно је тачно био сам на тераси у Председништву, нисам их се уплашио, нисам се сакрио ни у један бункер, и никада се од силеџија и насилника скривати нећу. Увек ћу бити уз свој народ, одбранићемо и сачувати демократију”, додао је.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести