ПОЗИВ НА ЛИНЧ Опозиција од Вучића покушава медијски да створи МЕТУ ЗА ОДСТРЕЛ (ФОТО)

Срђан Миливојевић, некадашњи Отпораш, а сада Ђиласов екстремиста, позвао је на линч председника Србије Александра Вучића.
m
Фото: Youtube Printscreen/Nova S

Он је то урадио на платформи Икс, тиме што је покушао лажима  потпуно да дехуманизује личност председника, чиме би се креирала таква атмосфера да би било шта лоше што се уради Александру Вучићу било потпуно легитимно - то је наратив који жели да креира екстремистичка опозиција.

Миливојевић је на платформи "Икс" објавио твит у коме је написао следеће:

Александар Вучић је 3 у 1: Лоповчина, Издајник, Шеф мафије - написао је Миливојевић. 

Миливојевић је наставио прљаву кампању криминализације и дехуманизације Александра Вучића, којом жели да грађане наведе на закључак да ако је неко шеф мафије, онда треба и да заврши онако како често завршавају шефови мафије.

 

Познато је да сваком покушају физичког угрожавања, поготово лидера неке земље, претходи управо медијска дехуманизација и креирање атмосфере у којој се од особе против које се води кампања прави мета за одстрел.

Није први пут Миливојевићу да води овакве срамне претеће и увредљиве кампање против председника Србије и његове породице.  Пре неколико година је објавио срамотан твит у коме је позвао на убиство Андреја и Данила Вучића, брата и сина председника Србије.

Фото: Printscreen/X

Андреј и Данило нађени у шахту, к’о Гадафи, написао је тада бесрамни Миливојевић на Твитеру.

24 седам

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести