ОПОЗИЦИЈИ СМЕТА ГЛАСАЊЕ ПРИГРАДСКИХ НАСЕЉА ЗА СНС 24седам: Бјелогрлић у име ђиласоваца извређао све ван круга двојке

Глумац, редитељ и осведочени насилник Драган Бјелогрлић, који је иначе један од коловођа „ПроГласа“, иницијативе опозиције окупљене око Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, најсрамније је извређао све грађане који не живе у кругу двојке!
dragan bjelogrlic kropovan, Dnevnik/Filip Bakić
Фото: Дневник/Филип Бакић

Повод за увреде је био тај што су грађани из приградских насеља гласали махом за листу „Александар Вучић - Србија не сме да стане“, што се опозицији која жели да прекраја изборну вољу народа није допало.

- Све што чини градско језгро, Нови Београд, Врачар, Звездара, Палилула, Вождовац мисли дебело опозиционо. То су све општине где је опозиција победила убедљиво. Ми говоримо о једном градском језгру и онда говоримо о Обреновцу, Лазаревцу, Младеновцу, Овчи, Борчи, Земун Пољу, Батајници где је победила власт - рекао је Бјелогрлић и изнео скандалозне увреде на рачун становника ових насеља:

- То су људи који долазе у град суботом, у тржни центар и то је њихов контакт са Београдом, овим Београдом који ви знате и који знају ваши гледаоци. Јер не верујем баш да доживљавате Бесни Фок или Котеж као Београд - рекао је ђиласовац у интервјуу „Вијестима“.

(24седам)

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести