Кандидат на листи "Србија не сме да стане" Угљеша Гргур ступио у штрајк глађу и жеђу

БЕОГРАД: Кандидат за посланика на листи "Србија не сме да стане" Новосађанин Угљеша Гргур, објавио је на свом налогу на друштвеној мрежи Фејсбук да је данас у Скупштини Србије ступио у штрајк глађу и жеђу да би, како је навео, одбранио изборну вољу грађана.
1
Фото: Youtube Printscreen

"Данас, на мој рођендан и дан када је по старом календару рођен велики Владика Николај Велимировић, штрајком глађу и жеђу почињем одбрану изборне воље мог народа и одбрану мог председника од српских душмана који би да нам забране да будемо то што јесмо - Срби. Радим ово за десетине и десетине хиљада оних који су мене подржали на овим изборима и милиона оних који су подржали председника. Србија не сме да стане, за Србију се живот даје и Србија нема цену. Нека то буде јасно свима који мисле да је Србија шака пиринча па да је позоба свака врана", навео је Гргур у објави.

Он је нагласио да његов народ у Србији и Републици Српској и широм света зна да је он од гена оних који су умирали за истину и правду, и који се са неправдом нису мирили ни по цену живота.

"Такав сам и ја. Живела Србија", навео је Гргур.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести